Projektin ensimmäisen päivän tehtävä oli siis olla päivä ilman TV:tä. No,  koska TV ei (yleensä) ole minulle se turruttavin media, päätin olla ilman nettiä. Siinähän kävi tietysti niin, että tuli sitten katsottua sitä telkkaria... :D Varmaan tietysti ennen kaikkea siksi, että oli vapaapäivä niin tuli tässä kotona luuhattua. Täytyy varmaan "rangaistukseksi" ottaa vielä päivä, ettei saa käyttää kumpaakaan?

Minulle tämä netti on tosiaan sellainen kapistus, että tähän kun töistä/luennoilta tullessaan rojahtaa, menee helposti tuntikausia. Ensin saatan katsoa tehokkaasti sähköpostit, blogit, keskustelupalstat, mutta sitten saatan ihan huomaamattani pyöriä tuntikausia täysin turhilla sivuilla ja vasta illalla muistaa, että "ainiin, olishan mulla ollut sekin kirja, jota voisin lukea" tai muuta vastaavaa. Eli vähän niin kuin TV perinteisesti on ollut muille. Ei se eilinen TV:n katselukaan itseasiassa ollut  sitä perinteista kanavasurffausta, vaan katseltiin dvd:ltä Frendejä. Se on meidän paha addiktio...

Laihdutuksen osalta panostan siis tällä hetkellä lähinnä siihen, että yritän järkeistää ruokavaliota. En ole syönyt suklaata mutta eilen meni leffaherkkuja ja tänään vielä söin jäätelön. Mutta se kuuluisa pehmeä lasku... Öyh?